Sunday breakfast at
Gamla Enskede Bageri. Sourdough bread cheese sandwich, vanilla bun,
Saltå Kvarn organic grapefruit juice (favourite) and latte. It was lovely.
Stocked up on some bread so more grand breakfasts can be had at home. A roll of gingerbread dough asked nicely if it could come too. No great fan of ginger snaps or baking them, but the baking itself smells so inviting and Christmassy, so I said yes to the kindly asked question.
Oh, that looks like a fine breakfast indeed. My favourite winter baking smell is cinnamon. I love cinnamon.
ReplyDeleteNow THAT is some breakfast! ;)
ReplyDeleteNämen, ETT ställe som jag frekventerar, vad roligt. Om inte ofta så iaf gärna! :) Fast jag tyckte nästan bättre om förra lokalen. Även om den nya betyder att det går bättre för dem...
ReplyDeleteYum! Bread sure looks good.
ReplyDeletePaz
oh it was, purest green, it sure was... cinnamon, yes that's a lovely smell, but when it comes to eating the buns i prefer them with cardamom.
ReplyDeletesure is, afos!
jag upptäckte dem faktiskt av en slump förra året, pärlbesatt, jag var aldrig i deras gamla lokaler, men de var visst mindre har jag förstått...? det skulle ju dock vara trevligt om de kunde ha lite mysigare möbler, det är ju bara två soffgrupper som är så där urhärliga nu. hallå plaststolar, hoppsan:/ jag bor knappast nära stället, men är man i stan el krokarna, ja då åker jag gärna dit:) fast bakgården station skogskyrkogården är en annan favorit, har du inte varit där, prova, minimal lokal fast riktigt mysigt och gott!
and it tastes at least as good as it looks, paz!