Thursday, February 11, 2010

clever cat thursday ~ cuddle trio

IMG_0985

The heart and brain trust trio doing what cats do best, sleeping, snoozing, cuddling all at once. And as usual they're such relaxing sources of inspiring mindfullness and no worries exuders.

IMG_0992

11 comments:

pärlbesatt said...

Tack för rar kommentar om örhängena! Det oroar mig lite att den som beställde dem inte hörts av, men i värsta fall får de väl sälla sig till högt Gjort men ej avyttrat/använt. Den finns och växer... Men lite dumt när jag ju gjort dem till nån enligt önskemål (om än luddigt).

Och angående kompisen som inte fixar ojämnhet så finns det en bra förklaring. Det är inget elakt eller otacksamt över reaktion, det handlar mer om den personens konstitution.

Som allergi ungefär... Ojämnhetsallergi ;) Det är helt okej, jag VET ju att det är så, jag bara glömde bort det när jag gjorde dem.

Men vet man inte det så förstår jag att det ter sig konstigt. Kanske jag skulle förklarat det tydligare i bloggen, eller låtit bli att skriva det öht?

Och jag vet hellre vad folk tycker om saker de fått/beställt än inte och får kryptiska förklaringar till varför de inte har på sig dem sen...

Jag har däremot hysteriskt svårt för annat, andra egenheter. Det är bra att man kan vara så olika. :)

A Bun Can Dance said...

Oh this is so gorgeous - just look at them!
I love to see cats cuddled up together. Our 2 rarely cuddle up. They used to sleep together when they were younger but now they tend not to get very close when sleeping. I think it's because they're girls - all those female hormones!!! ;-)
Have a lovely weekend, Pia,
Denise x

Mama Feline said...

Beautiful babies

Gummigutta said...

Vilken fanatstisk goshög!

Anonymous said...

Life is good. ;-)

Paz

pärlbesatt said...

Angående örhängena i grått o rosa så har mänskan som önskat sig dem inget sagt om det jag gjorde om dem till. Börjar bli lite matt i lacken i frågan.

Hade faktiskt en fundering på att ha ena "upp" o andra "ner". Hör hon inte av sig alls så kanske jag gör så, och har dem själv..

Hur gör du, tar du beställningar, eller säljer du "bara" saker du redan bestämt dig för att göra?

Och vad skulle du göra om de krånglade (allt från mini- till maxikrångel)? Jag är något förvirrad nu, vet inte hur mycket man kan pusha i ett sånt ärende... Det handlar ju inte om några stora summor eller tidsåtgång, mer principen.

Pia K said...

pärlbesatt - ibland blir lite kryptiskt beskrivet lätt att misstolka, men det är ju bra och viktigast att du (och motparten) vet vad som gäller, varför, hur och omständigheter i största allmänhet:)

nu var det länge sedan jag tog beställning eller sålde något i smyckesväg, det är sparlåga och brist på inspiration för min del, men jag brukade göra både och.

men jag brände mig också på 'vänner' som la beställningar (och inte särkilt luddiga) och sedan 'nä vadå, det minns jag inte' när man påminde dem om vad som låg och väntade. så nu är det bara tydliga saker som gäller, när det gäller.

handpenning är mitt hetaste tips. 15-20% på slutpriset (mer om det är specialinköpta saker), vill de inte köpa får de inte heller tillbaka de pengarna och du har ialla fall en liten ersättning för utfört arbete. skadar inte att skriva enkelt kontrakt - yrkesskada eller nyttighet - om det handlar om mer än 'mindre summor'. ja särskilt om det är handpenning inblandat förstås.

Pia K said...

thanks, denise! well, these three are also girls and they're so very sweet together, but in general i know what you mean, other females tend to be not so nice in general to other females. and these three aren't always nice to my other girls either. but i love how they always like to snuggle, clean eachother while purring...:)

thanks, forever feline.

tack, gummigutta!

indeed it is, paz:)

aforkfulofspaghetti said...

How ridiculously cute!

Ours never curl up together, largely because BSH#1 prefers Moggy#1 to respect her space...

Muhammad khabbab said...

awesome shots.

Pia K said...

i know, i get all soft and mushy whenever i spot them together like this, afos:) usually my cats behave just like yours and like to sleep undisturbed.

glad you think so, muhammad, thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...