Thursday, December 03, 2009

december 3rd - socks

IMG_8609

Yes, yes, there has been a whole lotta socks going on in blog as lately. But since creating them in all their gloriously magic patterns, sharing their usually vibrant colours makes me happy there will be more. For sure.

IMG_8599

Christmas red pair has now moved to new owner, happy owner. Blueish sock, which will be joined with another one soon, will stay with me and my feet. Even though I found ball of yarn more interesting than end result colourwise I guess there are days when the more bland coloured socks fits the style. Or mood.

5 comments:

A Bun Can Dance said...

Wow! It's sock city at your place, isn't it? They are lovely...
Thank you for your comment about Lyme - I did find it extremely difficult to leave lost bunny behind, and the Husband insisted that I left it there - so the photo was all I could take away!
As for the solitaire - you must give me some tips! I couldn't get less than 4 pieces.... The pieces are pebbles by the way - isn't that lovely?
And I can definitely see you enjoying the Town Mill Bakery....
D x

pärlbesatt said...

Lägger kommentaren här, fast en blomranka inte kanske skulle passa lika bra på ett par strumpor som på ett jumperset... ;) Även om sockorna är aldrig så fina.

Jag slutade göra såna där blomrankor och grejer när jag lärde mig peyote, men baske mig om jag inte ska gå tillbaks i tiden så småningom.

Och så önskar jag att jag kunde säga att jag gärna köpte det du har kvar av pärlor och stenar, men ont om pengar är det gott om här, så näää...

Men bara tanken på liksom glömda gömda skatter av sånt får det att vattnas i munnen. Av nån anledning låter nåns pysselgömmor så oändligt mycket mer lockande än utbudet i en befintlig affär. Märkligt.

Och så undrar jag vad för slags lawyer du är, om det går för sig att fråga. Om det inte går för sig att fråga så är det bara att inte svara. :) (Obotligt nyfiken av naturen och lite för mycket involverad i sånt där jurister kan förekomma/behövas för att INTE lockas att fråga just nu, dessutom.)

Om det är tillräckligt okej att fråga men inget för kommentarsfält så går det bra att skriva till parlbesatt@gmail.com.

Spanx!

Och tack igen för underbara bilder. Blir glad VARENDASTE gång!! Inte underligt du vunnit priser...

Pia K said...

thanks, denise!
me and solitaire works when i can see the board in front of me, then i instictively know what to move and not - the pebbles were gorgeous, i've only played with glass pieces.
ah, silly husband, next time (and there's always stuffed animals that need rescuing) ignore...;)

tack, pärlbesatt, för rar kommentar och åsikt om mina foton, det värmer!

ah jag är så betagen i mina stenar och pärlor, de äter inte bröd bara liggandes plus jag kan tafsa och beundra när andan faller på...:) men visst är det lite mer spännande att tänka sig att få rumstera om i någons gömmor och garderober än en organiserad butik.

inriktning som jurist; hyres-, bostadsrättsjuridik, fastighetsrätt, utsökningsrätt, lite avtal mm mm. känns en smula avlägset i nuläget, men just hyresrättsjuridik är oerhört roligt och spännande, nödvändigt och nördigt på en och samma gång.

pärlbesatt said...

Aha, där hade jag ju fått svar men bara missat att se det... Livet kom emellan... som så ofta. Tack för att du tog dig tiden att svara, och också svarade. Så slapp jag gå nyfiken och ovetande. Det var ingen juridik som jag just nu skulle vara betjänt av.

Lite synd på ett sätt, jag skulle hellre gå till en jurist som jag på förhand visste gör bra val och har bra smak (även om det inte spelar nån roll för själva juristeriet) än att gå till nån vem som helst.

Lite som att jag inte kan fika på ett kafé där det är en alltid-sur servitris, hur gott fika de än har. Vibben förstör smaken på kaffet liksom.

Nu är vi dock inte där än, vid att anlita jurist. Så never mind. Nu vet jag iaf. :)

Och dina bilder är ett av livets glädjeämnen. Inte ens små glädjeämnen faktiskt.

Pia K said...

tackar, tackar, för rar kommentar, pärlbesatt! egentligen förtjänar den en smärre uppsats som svar, men jag ska hålla mig kort (vilket typ alltid det är så svårt:) - jag tror inte alls du är fel ute med att tänka att den som har god smak och gör bra val i övrigt (tack:) även utövar sitt yrke på ett tilltalande sätt. att vara på samma våglängd är viktigt i de flesta sammanhang i livet. jag kan ju verkligen säga som så, att fd kollegor/jurister som varit inskränkta, förgrämda, torra, okreativa och allmänt osympatiska inte heller har haft en sund syn på sitt yrkesutövande. att inte vara bokstavstrogen utan se till helheten och vad som är rätt-fel i ett visst fall, viljan att jämka, tolka och vara kreativ, den upplever jag som oerhört viktig när man utövar juridik.

jag brukar betygsätta hak efter fyra kriterier, hur det smakar, pris, service och atmosfär. det är ju rätt trevligt om man slipper en surpuppa som serverar, ja, personen brukar ju bli en del av atmosfären...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...